Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Mia Dimšić u klubu Boogaloo

13. ožujka @ 21:00 - 23:00 CET

Mia Dimšić premijerno stiže u Boogaloo u petak, 13.. ožujka kako bi promovirala svoj treći album “Sretan put” koji je svjetlo dana ugledao početkom prosinca.

Glazba je od najranije dobi važan dio njezina života; pjevala je u zboru, 10 godina plesala i pjevala u folklornom ansamblu, osam godina bila član tamburaškog orkestra te pjevala i svirala u nekoliko akustičnih sastava s kojima je kao srednjoškolka i studentica nastupala u slobodno vrijeme, ali čak ni tada nije se usudila nadati da bi joj glazba jednog dana mogla biti profesija. Sve se, međutim, promijenilo u ljeto 2014. kada ju je, sasvim slučajno, tamburaški sastav „Džentlmeni“ iz Osijeka pozvao da im bude ženski vokalni solist na njihovoj turneji po Kanadi i SAD-u. Svoj prvi singl “Budi mi blizu” predstavlja već godinu kasnije. Apsolutnu prekretnica u njenoj karijeri donosi joj treći singl, a ujedno i prva autorska skladba „Život nije siv“, kojom 2016. debitira na Splitskom festivalu. Osim neviđene dominacije na top listama, Mia osvaja i brojne nagrade čime definitivno potvrđuje svoje mjesto na estradnom nebu. Istoimeni album postaje i najprodavaniji album u Hrvatskoj. Mia u 2017. izdaje svoj drugi album “Božićno jutro” te održava prvi samostalni koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskoga pod nazivom Božićni koncert za male i velike, a tu godinu obilježava i singl „Bezimeni“.

Godinu dana kasnije Mia osvaja čak šest Porina: Album “Život nije siv” u kategorijama album godine, najbolji album pop glazbe, najbolje likovno oblikovanje i najbolja produkcija, album “Božićno jutro” u kategoriji najbolji album popularne duhovne glazbe i pjesma “Bezimeni” u kategoriji pjesma godine. Uoči svog trećeg rasprodanog koncerta u dvorani Lisinski u adventsko vrijeme, ovaj put pod imenom “Cesta do sna”, Mia i njezin tim 6. 12. izbacuju njezin treći studijski album “Sretan put”. Album sadrži 10 autorskih skladbi koje u cijelosti potpisuju Vjekoslav Dimter, Damir Bačić i Mia, pod producentsku asistencijom Ivana Pešuta, Ante Gele i Predraga Martinjaka uz tonskog snimatelja Gorana Martinca.. Album već u prvom tjednu nakon izlaska zauzima 1. mjesto na listi najprodavanijih albuma, materijal je promoviran u Croatia Records studiju u Zagrebu, ali i kultnoj Jugotonovoj prodavaonici ploča u Beogradu, a pjesme su tijekom prosinca uživo izvedene na 12 koncerata u Hrvatskoj. Paralelno s albumom izlazi i najavni singl “Pomiče se sat”.

Mijin bend čine Zvonimir Glibušić na pianu, Nenad Dujmić na gitari, Dario Hleb na basu i Danijel Peršić na perkusijama.

Cijena ulaznice za ovaj spektakl je 60 kuna u pretprodaji, na ulazu će ako ih ostane koštati 80 kuna.

Foto: Mare Milin

Detalji:

Datum:
13. ožujka
Vrijeme:
21:00 - 23:00 CET

Lokacija

Klub Boogaloo
Ulica grada Vukovara 68
Zagreb, 10 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u