Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Mnogi Drugi u Vintage Industrial Baru

17. travnja @ 22:00 - 23:59 CEST

U svibanjskom izdanju #freegiga, u srijedu 17. travnja na besplatan koncert pozivaju vas Mnogi Drugi sa arsenalom akustičnih gitara, melodičnim vokalom i super dinamičnom ritam sekcijom, sve skupa popračeno s ‘haustorovskom’ trubom, brass sekcijom i trombonom.

Mnogi Drugi autorski je sedmeročlani bend iz Zagreba koji svira mješavinu svega, a taj žanr nazivaju ctrl_alt_rock_pop_del. Osnovani 2013., a konačno formirani u magičnu sedmorku 2015. godine, Mnogi Drugi odsvirali su preko 80 koncerata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji, nastupali su na INmusicu, bili predgrupa Manu Chao na Španciru, ušli u finale banjalučkog Demofesta, objavili „Prvi“ album za izdavačku kuću Croatia Records i snimili 7 pomaknutih spotova te dokumentarni film „Dok nas glazba ne rastavi“.

Vođeni motom „Ozbiljni u svojoj neozbiljnosti“, pjesme pune glazbenim minijaturama i naoko jednostavnim tekstovima koje svakim novim slušanjem dublje povlače u pomaknuti svijet Mnogih Drugih. Ljubav prema vodi, prirodi, nestalnosti te smislene uzaludnosti i ljubavi česti su lajtmotivi koji se provlače kroz pjesme i spotove; simbolika je izuzetno bitna Mnogim Drugima te je koriste često, ustrajno i simbolično.

Uz čvrstu ritam sekciju koju predvodi Mirko Burazer, a nestašno slijedi Filip Kovačević, kostur nose mandolina i melodiozne akustične i električne gitare Ante Jelinčića i Martina Zlopaše. Dubokim basom sliku ovog benda boji Martin Mandir, dok brass sekcija koju čine Ivan Perković i Roko Vidaković pomiče postavljene granice i ubrizgava injekciju plesa i euforije, a ponekad mistike I melankolije.

Detalji:

Datum:
17. travnja
Vrijeme:
22:00 - 23:59

Lokacija

Vintage Industrial Bar
Savska cesta 160
Zagreb, 10000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u