Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Pro-Pain u KSET-u

3. prosinca 2019. @ 20:00 - 23:00 CET

Prosinac se polako pretvara u žestoki kraj godine, a tome će pridonijeti i HC/NY velikani Pro-Pain. U utorak, 3. 12. protrest će KSET, a podršku će im pružiti bendovi DarkRise i Ølten.

Agresija, strast i pravednost – sve su to odlike koje obilježavaju metal/hardcore pionire PRO-PAIN. Kad je njihov bombastični debitantski album iz 1992. godine “Foul Taste Of Freedom” nominiran za nagradu NAIRD, PRO-PAIN su postali jedno od najvažnijih imena za slušatelje heavy žanra širom svijeta.

DarkRise je brutal death metal bend sa sjedištem u Lausanneu u Švicarskoj. Bend je osnovan 1998. godine, 2000. DarkRise je snimio svoj prvi demo pod nazivom “Slaves Of Death”, vrlo zadovoljavajući slušni napad na 21. stoljeće, a ubrzo je uslijedio i LP “Massive Retaliation”. Iza sebe imaju 5 albuma, a svoj opus predstavit će nam 3. prosinca u KSET-u.

ØLTEN je kotrljanje stroja koje pokreće i otkriva vlastitu dušu. S Christopheom, Marcom i Alexom, ono što se podrazumijeva pod “post rock muljem”, zapravo se otkriva kao radionica u kojoj teški alati vode glavnu riječ. Njihov zvuk opisuju sive i tmurne harmonije, karakteristične za one doline u kojima se sunce pokazuje samo jednom mjesečno, i to tek u podne.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 60 kn nabavi u KSET-u ili Dirty Old Empireu. Na dan koncerta za kartu će biti potrebno izdvojiti 80 kn.

Detalji:

Datum:
3. prosinca 2019.
Vrijeme:
20:00 - 23:00 CET

Lokacija

KSET
Unska ullica 3
Zagreb, 10 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u