Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

RØLØ + dRBonito u KSET-u

4. listopada 2018. @ 20:00 - 23:59 CEST

Na samom početku sezone u četvrtak, 4. 10. KSET će ugostiti ROLO i dRBonito! Oba benda prije ljeta izdala su nove albume tako da početkom jeseni možemo očekivati val proljetne svježine na ovoj dvostrukoj koncertnoj promociji.

RØLØ je tročlani vokalno instrumentalni sastav različitih glazbenih pozadina (Leut Magnetik, Lažni Brkovi, Kunjad Arhimed) sa splitskom adresom, a instrumentarij benda čine bubnjevi, bas gitara, gitara i ostala elektronička pomagala. Prije godinu i pol dana počastili su KSET promocijom prvijenca, a ovom prilikom prezentirat će svoj drugi uradak naziva „HØØP” koji je snimljen u poznatom splitskom studiju “Propeler”. Nakon debitantskog nastupa 2015. godine na manifestaciji „Radio na cesti“ radja KLFM, RØLØ redovito nastupa diljem Hrvatske na brojnim festivalima i manifestacijama, a sjećamo ih se i s Brucošijade FER-a 2016. godine.

dRBonito su nam poznati kao finalisti KSET-ovog natjecanja za neafirmirane bendove Čuješ?gdje su nas oduševljavali skladbama s prvog EP-a. Prvijenac “Topare 5/24” snimljen je live s namjerom da se dobije još veći osjećaj živosti i dinamike te tako pokušavaju predstaviti esenciju energije koja se stvara prilikom sviranja. Već se dugo vremena aktivno bave glazbom u više sfera te predstavljaju svoj rad u kombinaciji gitara, bas i bubanj – miminalizam iz kojeg naizmjenično proizlaze snažne individualne dionice sve dok se ne stope u kompaktnu soničnu eksploziju.

Ulaznice se mogu u KSET-u i Dirty Old Empireu po cijeni od 30 kn, a na dan koncerta će biti potrebno izdvojiti 40 kn.

Detalji:

Datum:
4. listopada 2018.
Vrijeme:
20:00 - 23:59

Lokacija

KSET
Unska ullica 3
Zagreb, 10 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u