Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

S.A.R.S. u Boogaloo-u

8. ožujka - 9. ožujka

Bend koji ruši društvene i zemljopisne granice, Sveže Amputirana Ruka Satriania, vraća se na zagrebačke prostore!

Održat će ne jedan, nego dva koncerta 8. i 9.03. (petak i subota) u zagrebačkom Boogaloo-u!

Sveže Amputirana Ruka Satriania, popularno znana kao grupa S.A.R.S., vraća se u Zagreb. Dva koncerta koja će održati 8. i 9.03.2019. svojevrsni su hommage legendarnom koncertu, koji su 9.12.2011.godine održali upravo u Boogaloo-u i koji im je bio prekretnica u karijeri. Od tada im popularnost vrtoglavo raste.

Oformljen 2006.godine u Beogradu, S.A.R.S. se od ostalih bendova izdvaja po specifičnom i prepoznatljivom zvuku, koji se može opisati kao mješavina pop/rock/reggae/hip-hopa i srpskog folka. S.A.R.S.- ovci su očito pronašli tajnu formulu za uspjeh; od 2006. godine do danas, izdali su 6 studijskih i jedan live album, održali više od 500 koncerata u regiji i trenutno slove kao jedan od najtraženijih autorskih bendova na prostoru ex YU.

Od prvog mega hita „Buđav lebac“, preko “Debelog lada”, “Rakije”, “Perspektive”, „To rade“ , „Mir i ljubav” te „Lutke“ i „Klinke“ pa sve do današnjih singlova „Živim na Balkanu“, „Ljubav umire“ i “Teško je“, drže svoje fanove na „kratkoj uzici“ izdajući album za albumom, nižući hit za hitom tako stvarajući neraskidive veze, koje nekako uspiju produbit još više svojim live nastupima.

Pretprodaja ulaznica kreće 25.10. na blagajni kluba Boogaloo (10 – 16 h), po cijeni od 120 kn, a na dan koncerta po cijeni od 150 kn.

Details

Start:
8. ožujka
End:
9. ožujka

Venue

Klub Boogaloo
Ulica grada Vukovara 68
Zagreb, 10 000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
+ Google Map