Loading Događanja

« Sva Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli na pulskom Kaštelu

27. lipnja @ 21:00 - 23:00 CEST

Protekla 2020. godina u mnogočemu je bila posebna za Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli. U veljači prošle godine Vinko Ćemeraš je pobijedio u showu The Voice Hrvatska, zaokupio pažnju šire publike te hrabro zakoračio u samostalnu glazbenu karijeru.

Album prvijenac „Na putu“, objavljen u listopadu prošle godine, u izdanju Universal Music Hrvatska, koji je osim u CD obliku i digitalno predstavljen i na vinilu. Album je ostavio pozitivne dojmove i među publikom i među glazbenom kritikom, dosegnuo Top listu najprodavanijih domaćih izdanja, te je Vinku Ćemerašu & Talvi Tuuli priskrbio i dvije nominacije za nagradu Porin! Naime, skupina je s albumom nominirana u kategoriji „Najbolji album rock glazbe“ dok je sam bend ostvario i nominaciju u kategoriji „Novi izvođač godine“! Također, Vinko Ćemeraš je osvojio Cesaricu s pjesmom Pelin i med te nominacije dviju medijski priznatih nagrada, onu za „Zlatni studio“ te za „Večernjakova ružu“.

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli nastavljaju svojim glazbenim putem, autentični i iskreni u svom stvaralaštvu. Na krilima novopredstavljenog singla i videospota „Zrno i pijesak“, najavljena je i koncertna promocija albuma „Na putu“, 15. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture. Kako i sami kažu: „Teško je riječima opisati koliko jedva čekamo taj koncert; jednim dijelom jer već dugo priželjkujemo bilo kakav koncert, a drugim dijelom je će naš album prvijenac napokon dobiti promociju kakvu zaslužuje!“. Turneja se nastavlja koncertom u jednom od najrokerskijih gradova, 27.6.. Pula, Kaštel Vidimo se!

Foto: Marko Horvat

Detalji:

Datum:
27. lipnja
Vrijeme:
21:00 - 23:00 CEST

Lokacija

Kaštel
Gradinski uspon 10
Pula, 52100 Croatia (Local Name: Hrvatska)