Filip Dizdar u ulozi Travolte
24. siječnja 2017.
Zvončica Štivčević (8 Članci)
Podijeli

Filip Dizdar u ulozi Travolte

Još pod dojmom showa “Tvoje lice zvuči poznato” Filip Dizdar odlučio je iskoristiti plesačko znanje koje je tamo stekao prije nego se, kako sam kaže, zauvijek izgubi.

U suradnji sa svojim prijateljem i producentom Alanom Dovićem snimio je pjesmu Travolta koju opisuje kao skrivenu priču osobne pobjede s elementima ljubavne priče.
Za pjesmu je snimljen i zanimljiv video spot.

„Pjesma “Travolta” nastala je jako brzo, bar ovaj kreativni dio. Moj producent Alan Dović mi je pustio demo koji je imao zarazan refren i melodija mi se zaglavila u glavi. Jedna noć izlaska, uleta i disko glazbe i nastala je pjesma “Travolta”. Scenarij sam jako brzo napisao, a režiju sam predao u ruke starom suradniku Mariu Mlakaru s kojim sam radio spot “Hodaš na rukama” koji je osvojio MTV Double platinum award.“- rekao je Filip za svoju novu pjesmu
Za kameru je bio zadužen Dragan Šiša, a u spotu mu je plesna partnerica Petra Hajduk koja već duže vrijeme živi u Londonu gdje se profesionalno bavi plesom i plesala je za svjetske zvijezde poput Lady Gage, Cheryl Cole, Dite Von Teese i Franz Ferdinand.

U spotu se također pojavljuje i Antun Brzak, a glume i neki stari likovi iz spota “Hodaš na rukama”.
Spot je zamišljen kao kratki film gdje se većina priče priča kroz ples. Za koreografiju je bila zadužena Tihana Strmecki, a styling je radio Ivan Friščić.

Izvor: Menart

Oznake filip dizdar