Pridjevi, NLV i Jonathan potvrđeni kao novi izvođači Ferragosto JAM-a 10
29. siječnja 2017.
Nikola Knežević (2788 Članci)
Podijeli

Pridjevi, NLV i Jonathan potvrđeni kao novi izvođači Ferragosto JAM-a 10

Po mnogima najboljih hrvatski glazbeni festival, Ferragosto JAM, po deseti put će biti održan na jezeru u Orahovici.

Mnogi izvođači od prošle godine prebačeni su na ovu godinu, zbog već svima poznatog događaja kada je zbog velikog nevremena srušena pozornica. No, organizatori već jedno vrijeme objavljuju i dodatna nova imena festivala. Nedavno su objavili kako će nastupiti Sajsi MC, Luce i Repetitor, a u nedjelju, 29. siječnja osvanula su tri nova imena.

Tako će se već hordi izvođača priključiti Pridjevi, NLV i Jonathan. Što se tiče Pridjeva u pitanju je mladi bend ili projekt Dine Santaleze s pjevačicama Ivanom Picek i Ninom Romić. Svoj žanr opisuju kao psihodelični pop/rock/folk/experimental lo-fi što samo po sebi zvuči zanimljivo.

Za NLV ne treba puno pričati, imaju jedan od najboljih albuma 2016. godine, nedavno su ga i uspješno promovirali u Tvornici kulture, a sada ćemo ih i vidjeti na velikom festivalu u Orahovici.

Jonathan iz Rijeke je jedan od najzanimljivijih i najboljih bendova nove generacije koji uskoro izdaje i novi album u dva dijela, odnosno dva EP-a. To je jedan od onih bendova koji ima svjetski zvuk, vrhunsku produkciju i veliku masu obožavatelja. Bit će ih jako zanimljivo vidjeti i na Ferragostu.

Foto: Doris Fatur