Chickenfoot (Satriani, Hagar, Smith i Anthony) nakon dugo vremena imaju novi singl
15. veljače 2017.
Nikola Knežević (2643 Članci)
Podijeli

Chickenfoot (Satriani, Hagar, Smith i Anthony) nakon dugo vremena imaju novi singl

Prije nekoliko dana jedna od najboljih supergrupa današnjice Chickenfoot objavila je novi singl “Divine Termination”, a sada su objavili i video spot.

Sammy Hagar (vokal; ex Van Halen), Joe Satriani (gitara), Michael Anthony (bas; ex Van Halen) i Chad Smith (bubanj; Red Hot Chili Peppers) okupili su se 2008. godine u supergrupu Chickenfoot, do sada izdali 2 studijska i jedan live album, a za 10. ožujka najavljuju Best of izdanje uz nove live snimke, uključujući tri live snimke na prvom CD-u i cijeli koncert, koji će se nalaziti na drugom disku, snimljen tijekom turneje 2009. godine.

Dokazali su kako ovo nije u pitanju samo neko obično okupljanje radi love, slave ili nečega trećeg. Svi oni to već imaju u svojim pravim projektima, ali ovo je zaista ispao odličan potez, pogotovo s prvim albumom, koji je osvojio Ameriku.

Iako us bili razdvojeni zadnjih godina, pronašli su vrijeme i rupu u svom rasporedu kako bi odsvirali koncert prošlog ljeta i snimili novi singl “Divine Termination”. Po  spotu se može vidjeti kako dečki zaista nemaju vremena, jer su video snimke upravo s koncerata koje su već odsvirali.