Zanimljiva priča s koncerta Brucea Springsteena u Brisbaneu
19. veljače 2017.
Nikola Knežević (2400 Članci)
Podijeli

Zanimljiva priča s koncerta Brucea Springsteena u Brisbaneu

Tradicionalno Bruce Springsteen na svojim koncertima poziva mlade obožavatelje da pjevaju zajedno s njim i The E Street bendom.

No, ono što se dogodilo na koncertu u Brisbaneu je zaista nešto posebno. Naime, prije izvođenja pjesme “Growing Up”, u četvrtak 16. veljače Bruce je pozvao mladog Nathana Testa-u da zajedno s njim izvede ovu pjesmu, no zanimljivo je kako to nije bio prvi put da Nathan dobiva priliku nastupiti s Bruceom.

Naime, prije 4 godine, tada 11-godišnji Testa pridružio se Bruceu na pozornici u Brisbane Entertainment Centru kako bi zajedno izveli “Waitin’ on a Sunny Day”. A sada je opet Testa bio ispred same pozornice i ponovno je imao privilegiju koju samo najveći sretnici imaju, nastupiti po drugi put s Bruceom Springsteenom.

Ovoga puta Testa je imao natpis “Missed school. In the shit now. Can I play “Growin’ Up” with you?”. Bruce je zapazio natpis i upitao “Znaš pjesmu? Znaš ju svirati na gitari?”. Testa je rekao da zna, došao na pozornicu i odsvirao pjesmu na akustičnoj gitari. Kada je 2013. bio zajedno na pozornici zahvalio je Gazdi na pozivu i što mu je darovao usnu harmoniku. Springsteen je tada odgovorio “that’s okay, I’ll see you again”, no nitko nije mogao ni sanjati da će se stvarno njih dvojica ponovno vidjeti.

Pogledajte ovogodišnji susret:

Pogledajte susret 2013. godine:

Izvor: NME