Čarobni megahitovi Doris Dragović na novom trostrukom izdanju – “Live Spaladium Arena”
24. veljače 2017.
Nikola Knežević (2806 Članci)
Podijeli

Čarobni megahitovi Doris Dragović na novom trostrukom izdanju – “Live Spaladium Arena”

Čarobna Doris Dragović neosporno je jedna od najcjenjenijih regionalnih glazbenica. dugih četrnaest godina Doris je lani, ponovno zapjevala u rodnom Splitu, na koncertu u Spaladium Areni koja je bila ispunjenja do posljednjeg mjesta.

Spektakularna i emocijama ispunjena atmosfera, pretočena je u novo iznimno izdanje, album ‘Doris Live Spaladium Arena’ u izdanju Hit Recordsa.

Koncert pod nazivom ‘Moja dica i ja’ bio je izniman glazbeni događaj, a nastup Doris Dragović publika je od uvodnih nota pa do kraja, ispratila pljeskom i pjesmom. Na velikoj splitskoj pozornici Doris su se redom pridruživali i gosti, Ana Opačak, desetogodišnja djevojčica Emma Uvalić koja je nastupala i pobjeđivala na brojnim dječjim festivalima pjevajući upravo njene pjesme, dugogodišnji suradnik Ivan Huljić, kojeg je najavila kao ‘anđeo moje glazbe’, te Nataša Reić Matković sa kojom je otpjevala skladbu ‘Sudnji dan’.

Pjevajući skladbu ‘More, more’, publika je umjesto refrena ‘i zato ti more hvala’ odvraćala ‘i zato ti Doris hvala’, a Doris su od emocija na pozornici potekle suze.

Album ‘Doris Live Spaladium Arena’ sastoji se od dvadeset devet pjesama, objedinjenih na novom trostrukom izdanju, koje uključuje dva CD-a, te DVD sa snimkom ovog sjajnog koncerta.

‘Marija Magdalena’, ‘Željo moja’, ‘Baklje Ivanjske’, ‘Gabrijel’, ‘Malo mi za sriću triba’, ‘Ovo je naša krv’, ili ‘Jubavi rič’, tek su neki od neprolaznih hitova Doris Dragović koji se nalaze na ovom bogatom izdanju.

Poslušajte i pogledajte nezaboravne trenutke velikog splitskog spektakla Doris Dragović u posebnom izdanju: dva CD-a s najvećim hitovima, te DVD sa snimkom cijelog koncerta.

Album ‘Doris Live Spaladium Arena’ u izdanju Hit Recordsa, potražite u prodaji u svim prodavaonicama dm-a, prodavaonicama nosača zvuka, u Algoritam knjižarama i Tisak media centrima, prodavaonicama Školske knjige, te u digitalnom obliku putem iTunesa i Deezera.

Foto: Zvonimir Ferina

Izvor: Hit Records