Popularni Green Gold Club prestaje s radom i poziva na oproštajni party
25. veljače 2017.
Nikola Knežević (2521 Članci)
Podijeli

Popularni Green Gold Club prestaje s radom i poziva na oproštajni party

“Poštovani gosti, došlo je vrijeme da se oprostimo od Green Gold Cluba”, osvanula je objava na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Ovo je jedno od najpopularnijih mjesta za izlazak u Zagrebu, a sada odlazi u povijest. U nedjelju, 26.2. zatvaraju svoja vrata, a u subotu 25.2. organiziraju veliki oproštajni party.

“Proveli smo 5 predivnih i nezaboravnih godina druženja, velikih i malih koncerata, party-a, te još mnogo raznoraznih događanja.  U nadi da smo ispunili barem dio Vaših očekivanja, zahvaljujemo se na Vašim dolascima. Znamo da nismo uvijek uspjeli biti na visini zadatka, ali uvijek smo se trudili i pokušavali da se naši gosti osjećaju posebno”, piše na njihovom Facebooku.

“Hvala i na svim kritikama, kao i na pohvalama jer bez njih ne bi uspjeli održati klub toliko dugo i prepoznati greške koje su se događale i koje su nažalost sastavni dio posla, kao i života.Moramo se zahvaliti i svim izvođačima koji su bili uvijek spremni na sve i koji su bili nezaobilazni dio Green Gold Club-a. Ne smijemo zaboraviti i sve naše djelatnike, bez kojih cijela ova petogodišnja priča ne bi bila moguća. Hvala i svim poslovnim partnerima na suradnji kao i na ukazanom povjerenju. Ovo nije zbogom, nego doviđenja. Vidimo se, možda u nekom novom prostoru, s nekim novim idejama i vizijama”, objavio je Green Gold Club.

Nije ovo dobra vijest jer ostajemo bez još jednog prostora za uživanje u glazbi zabavljanje. Bio je to sjajno mjesto za razne glazbene žanrove, o nekima bi se dalo raspravljati, ali opet mjesto za kvalitetni provod. Dali su nagovijestiti kako ovo nije njihovo zbogom, a hoće li i gdje otvoriti novi prostor, to ćemo tek vidjeti.