Music Box premašio sva očekivanja. Hvala vam!
2. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Music Box premašio sva očekivanja. Hvala vam!

Novi glazbeni portal u Hrvatskoj – Music Box, krenuo je s radom 17. siječnja 2017. godine i sve do danas, ne samo da je ispunio naša očekivanja, nego ih je i premašio.

U samo mjesec i pol dana rada, portal je imao više od 75 tisuća jedinstvenih posjeta, odnosno samo u mjesecu veljači više od 55 tisuća. Više od 140 tisuća stranica je otvoreno na našem portalu, odnosno različitih vijesti ili rubrika, što znači da je svaki korisnik prosječno po jedinstvenoj posjeti gledao 2,58 stranica.

Posjete rapidno rastu što nas najviše veseli, a što u konačnici pokazuje da su nas čitatelji prepoznali i kako nas sve više redovno posjećuju, čitaju naše recenzije, osvrte s koncerata, vijesti, te gledaju naše fotogalerije.

Moramo spomenuti i našu Facebook stranicu koja za sada ima više od 1 700 followera, no uspjeli smo se pozicionirati među ljubitelje društvenih mreža te imamo dosta dobre rezultate koji iz dana u dan rastu.

Zahvaljujemo svima što su nas prepoznali kao ozbiljan web portal koji nije žanrovski podijeljen nego ima široki spektar praćenja domaće i strane glazbene scene. U budućnosti možete očekivati puno više kvalitetnih tekstova, recenzija i osvrta nego do sada, a kako bude rastao broj kvalitetnih suradnika i to iz različitih dijelova Hrvatske, tako ćemo još više ovaj portal približiti čitateljima.

Potreba za suradnicima i dalje postoji, stoga pozivam sve zainteresirane volontere – zaljubljenike u glazbu, koncerte i fotografiranje, da nam se jave za suradnju. Svima onima koji se odluče na suradnju omogućujemo odlaske na koncerte svojih najdražih izvođača.

Glazbena kutija je zaista ozbiljan projekt za kojeg smo uvjereni da će i dalje ispunjavati potrebe čitatelja i ljubitelja glazbe i filma. Najbolje tek slijedi.

Glavni urednik Nikola Knežević