Fat Prezident, Muscle Tribe of Danger And Excellence te Kandžija i Gole žene na 19. Organiziranom Kaosu
14. ožujka 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Fat Prezident, Muscle Tribe of Danger And Excellence te Kandžija i Gole žene na 19. Organiziranom Kaosu

Kulturni Centar Mladih je nadstranačka i nepolitička udruga, registrirana 1995. godine, koja se bavi organiziranjem i unapređivanjem kulturnog života mladih u Kutini.

2004. KCM je uvršten u UNDP-ov godišnji izvještaj, te je naveden kao pozitivan primjer djelovanja mladih, te suradnje mladih s lokalnim vlastima. Od 1996. vode klub Baraku, prvi hrvatski alternativni klub, a do sada su pokrenuli niz vrlo uspješnih projekata i inicijativa. Jedan od njih je i Organizirani Kaos, alternativni sportsko-glazbeni festival koji će ove godine biti održan po devetnaesti put. Legendarni Kaos kroz godine je ugostio razne bendove iz Hrvatske, regije, Bugarske, SAD-a, Makedonije, pa čak i Japana. Koliko je Kaos hardcore  dokazuje i činjenica da je ugostio i neka jaka imena kao što su Dubioza kolektiv, Obrint pas, Atheist Rap, Straight Jackin, Pasi, Pero Deformero, Antenat i Overflow. Nakon što su proslavili punoljetnost, na 19. Organiziranom Kaosu udaraju žestoko!

Jedan od prvih alternativnih festivala u Hrvatskoj koji je premijeru doživio još 1996., vraća se opasnim programom. Datum održavanja je 13. svibnja (subota) i to po prvi put na prostoru gradskog bazena u Kutini. Festival je, već tradicionalno, koncipiran u dva dijela: dnevnog sportskog, koji se sastoji od amaterskog turnira u nogometu, stolnom tenisu i raznim društvenim igrama, te noćnog koncertnog dijela, koji obuhvaća veliki open-air koncert renomiranih „alternativnih“ glazbenih sastava.

DNEVNI PROGRAM:

– Tradicionalni turnir u malom nogometu
– Turnir u odbojci na pijesku
– Stolni tenis

ŠUMSKI (AKUSTIČNI) STAGE:
**Hana Šeić**
**Stella Šmit**
**Ognjen Čudnoređe Bašić**

NOĆNI OPEN-AIR PROGRAM

GLAVNI STAGE:

DEBELI PRECJEDNIK / FAT PREZIDENT
Ponor
Kiper
Muscle Tribe of Danger and Excellence
Mašinko
One Step Away
Kandžija I GOLE ŽENE (.)(.)
Filip Motovunski

ELEKTRONIKA STAGE POWERED BY Udruga KOMA:

Sasha Delimar (KC)
Dejan Karolj (KT)
Tom Cue (KT)

Osim kulturne, ovaj festival ima i edukativnu stranu – sportski segment festivala promovira amatersko i rekreativno bavljenje sportom, dok sâm kulturni događaj (koji se od samog početka pojavljuje pod sloganom “Hard Core Against Hard Drugs”, odnosno “Hard Core glazbom protiv teških droga”) ukazuje na štetnost korištenja droga.

Cijene ulaznica: 55 kn u pretprodaji / 65 kn na dan festivala.

Prodajna mjesta:
Entrio.hr
Dirty Old Empire, Tratinska 18 Zagreb
Caffe Bar Indeks Kutina
TabooCaffe Kutina (od 15.3.)

Sve informacije potražite i na FB eventu.

Foto: Universal Music Hrvatska (promo)