Elton John se zarazio smrtonosnom bakterijom – otkazao niz koncerata u Las Vegasu
25. travnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Elton John se zarazio smrtonosnom bakterijom – otkazao niz koncerata u Las Vegasu

Sir Elton John je otkazao nekoliko koncerata u Las Vegasu iz razloga što je zaražen neuobičajenom bakterijskom infekcijom koju je zadobio u Južnoj Americi.

U priopćenju je rečeno kako je proveo dvije večeri na intenzivnoj njezi i da je pušten iz bolnice 22. travnja nakon što se razbolio na letu iz Čilea u Veliku Britaniju. Kako bi liječnici otklonili bakteriju Elton je morao dvije noći boraviti na intenzivnoj njezi. Naime, liječnici su rekli kako je infekcija rijetka i smrtonosna, ali i da se identificirana brzo zbog čega bi se ubrzo trebao potpuno oporaviti.

“Sretan sam što imam nevjerojatne obožavatelje i ispričavam se što sam ih razočarao. Zahvalan sam medicinskom timu na njihovoj odličnoj reakciji i što su se dobro brinuli o meni”, rekao je Sir Elton John.

Otkazani koncerti su bili dio Million Dollar Piano showa i trebali su se dogoditi u Caesars Palaceu u travnju i svibnju, a otkazan je i još jedan koncert u Bakersfieldu u Kaliforniji koji je bio previđen za 6. svibnja. Predviđa se da bi se Elton trebao vratiti do koncerta u Twickengamu u Londonu, 3. lipnja.

Foto: YouTube Screenshot