Jason Derulo i Róisín Murphy nova imena Exit festivala u Novom Sadu
27. travnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Jason Derulo i Róisín Murphy nova imena Exit festivala u Novom Sadu

Nakon kraće stanke Exit Festival u Novom Sadu počeo je otkrivati nova imena svog “Summer of Love” izdanja koje će biti održano od 5. do 9. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Nova imena Exit festivala su svjetska pop zvijezda i vlasnik 11 platinum singlova Jason Derulo, te art-pop caroca glazbene avangarde Róisín Murphy. “Whatcha Say”, “Talk Dirty”, “Get Ugly”, “Want to Want Me”, samo su neki od hitova s kojima će se premijerno predstaviti na Main Stageu Exita 8. srpnja.

Što se tiče Róisín Murphy, bila je prvo zapažena kao dio dueta Moloko, koji je izvodio mješavinu pop i elektronske glazbe. Njen partner u grupi je bio njen tadašnji momak Mark Brydon. Nakon što su njih dvoje završili romantičnu vezu, razišao se i Moloko. Od tada je izdala 4 solo studijska albuma. Na Exit Festivalu nastupit će 9. srpnja i to na Main Stageu.

Osim njih za Exit su već potvrđeni The Killers, Liam Gallagher, Paul Kalkbrenner, SolomunYears & Years, Rag’n’Bone Man, Hardwell, a čekaju nas još brojni i neobjavljeni headlineri Exit Dance Arene, Fusiona, stagea No Sleep Novi Sad i drugih više od 20 pozornica za najjači EXIT line-up dosada.

Što se tiče ulaznica za Exit možete ih nabaviti po cijeni od 480 kuna na ticketshop.hr ili ako želite Exit avanturu (Exit+Sea Dance) onda trebate izdvojiti 509 kuna ili ako želite cijeli Summer of Love paket (Exit+Sea Dance+Sea Star) cijena je 594 kune. Iskoristite ovu prigodu jer su u pitanju velika sniženja dok će puna cijena u danima pred same festivale biti puno skuplja. Podsjetimo da je cijena kampa na Exitu 209 kuna.