Poslušajte novu pjesmu Mile Kekina koja najavljuje njegov prvi solo album
5. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2606 Članci)
Podijeli

Poslušajte novu pjesmu Mile Kekina koja najavljuje njegov prvi solo album

Mile Kekin je u studiju u Novom Mestu snimio svoju prvu solo pjesmu!

Dio je to novog autorskog materijala koji Mile planira objaviti na samostalnom albumu krajem ove godine. Prva pjesma koju predstavlja je autobiografska jer se radi o njegovom prvom automobilu pa ju je i nazvao po njemu – Reno 4!

„Odlučio sam da „Reno 4“ bude prvi singl jer to i je pjesma o prvim odraslim koracima, o  prvoj ozbiljnoj vezi i o prvom autu koji je samo tvoj i ničiji. Vrijeme radnje je prva godina faksa kad sam između predavanja bježao u studio snimiti vokal za Džinovski, prvi album Hladnog Piva“, rekao je Mile.

Pod palicom jednog od najboljih producenata Denisa Mujadžića Denykena nastala je nova pjesma, a kakozvuči poslušajte u nastavku:

„Nikad se nisam pretjerano palio na automobil kao na statusni simbol, ali kad živiš na debeloj periferiji na vrhu brda naučiš cijeniti pouzdana kola. Prvih par stihova napisano je prije više od deset godina. Imao sam samo prvu scenu filma i nisam znao kuda dalje. Trebalo mi je više od desetljeća da ponovno naletim na taj Olympusov diktafon i da shvatim da je to zapravo moj film i da sve što trebam jest ispričati svoju priču i ništa više”, pojašnjava Mile.

Za pjesmu „Reno 4“ uskoro izlazi i videospot. 

Milu Kekina pratite na njegovom Facebooku i novom Youtube kanalu te prvi saznajte sve novosti.

Foto: Roberto Pavić