Novi #NewMusicFriday: Predstavljamo nove pjesme Hardwella, Axwella i Ingrossa, Machine Gun Kellyja i drugih
12. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Novi #NewMusicFriday: Predstavljamo nove pjesme Hardwella, Axwella i Ingrossa, Machine Gun Kellyja i drugih

Petak uz glazbene novitete koje nam donose Hardwell, Axwell /\ Ingrosso, Machine Gun Kelly, Haim…

Petak je dan za ples, pa je s toga nova #NewMusicFriday playlista u znaku novih plesnih poslastica koja su pripremili aktualni vladari plesnih podija – Axwell /\ Ingrosso, Felix Jaehn i Hardwell! Zajedno s Universal Music Hrvatska vam donosimo još jedan pregled ovotjednog glazbenog odabira!

Pročitajte u nastavku o novim izdanjima, a slušajte ih na Digster #NewMusicFriday playlisti na Deezeru.

Axwell /\ Ingrosso: Renegade

Popularni electro-duo predstavlja potpuno novu pjesmu – “Renegade”, a putem svojih društvenih mreža su otkrili kako ovom plesnom poslasticom najavljuju i svoje EP izdanje! Iščekujemo!

Felix Jaehn: Hot2Touch ft. Hight, Alex Aiono

Mladi, talentirani i sve uspješniji njemački DJ i producent Felix Jaehn predstavlja novi singl – “Hot2Touch”. Nova pjesma dolazi u kreativnom poletu nakon niza klubskih i festivalskih nastupa, a u njenom stvaranju su mu pomogli britanski producent Hight i američka YouTube senzacija – Alex Aiono.

Hardwell: Creatures Of The Night ft. Austin Mahone

Nizozemski DJ i producent – Hardwell, u svom je novom singlu udružio snage s talentiranim i mladim američkim izvođačem, Austinom Mahoneom. Zajedno su stvorili electro-pop poslasticu “Creatures of the Night”, za koju smo uvjereni da će uskoro osvojiti plesne podije diljem svijeta.

Za #NewMusicFriday playlistu odabrali smo i potpuno novu pjesmu koju su pripremile sestre HAIM – “Right Now”, kojom nastavljaju najavljivati svoj novi studijski album. Svoje mjesto u playlisti pronašli su i Machine Gun Kelly s “Go For Brokeft. James Arthur, povodom objave novog studijskog izdanja “bloom” te Thomas Azier s “Winners”, koji je također objavio novi album, naslova “Rouge”, a tu su i interesantna remix izdanja – Callum Beattie s “We Are Stars” u Star.One remixu te Off Bloom s “Falcon Eye” u Mike Mago remixu.

 #NewMusicFriday playlista čeka vaše preslušavanje na Deezeru!