Pogledajte novi spot Mel Camina snimljen u jednom pokušaju unatrag!
15. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2807 Članci)
Podijeli

Pogledajte novi spot Mel Camina snimljen u jednom pokušaju unatrag!

Velikogorički rock sastav Mel Camino predstavlja singl i videospot “Novo vrijeme”, kojim najavljuje novi, četvrti studijski album nazvan “Kad? Sad!”. 

Autor glazbe i teksta je Zlatko Majsec, aranžman potpisuju Mel Camino i Mark Mrakovčić, koji je snimio i producirao pjesmu. Redatelj iznimno zanimljivog videospota je Mislav Muretić, a spot je snimljen nevjerojatnom tehnikom – one take izveden unatrag!

“”Novo vrijeme“ je pjesma kojom ne predstavljamo samo nadolazeći album, već i zvuk nove postave benda. S obzirom da smo album snimali u novom studiju i s novim producentom Markom Mrakovčićem, ovo je pjesma koja se otpočetka i zvukom i simbolikom nametala kao bager kojim ćemo pokušati prokrčiti put za ostatak albuma. Pjesmu prati i živopisni videospot, kojeg je režirao Mislav Muretić koji je već ionako zahtjevni koncept one take snimanja dodatno začinio idejom da se čitav spot snima unatrag, a za što se koristila obratno prebačena pjesma čiji je dotadašnji refren „Novo vrijeme je, mijenjaj sebe, ne optužuj svijet“ zazvučao poput najnovijeg Bugarskog hita koji se odlično prodaje u Rumunjskoj – „Emer Ovon, silžut vaneber senemje“. Baš iz tog razloga odlučio sam obući rozi sako i otpjevati pjesmu u stilu narodnog pjevača jer kako bi me inače na snimanju uzeli za ozbiljno”, kaže Zlatko Majsec.

“Mel Camino” je alternativni pop rock bend iz Velike Gorice koji postoji od 2006. godine. Iza sebe imaju mnoštvo koncerata, tri studijska albuma i desetak videospotova, a pažnju medija su, između ostalog, privukli zapaženim nastupom na In Music festivalu te ekskluzivnim koncertom u zagrebačkom zatvoru Remetinec.

Izvor: Aquarius Records