#NewMusicFriday: Ovoga petka girl power nadjačao paylistu – Katy Perry, Iggy Azalea, Selena Gomez…
19. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

#NewMusicFriday: Ovoga petka girl power nadjačao paylistu – Katy Perry, Iggy Azalea, Selena Gomez…

I ovog petka vam zajedno s Universal Music Hrvatska donosimo pregled potpuno novih pjesama – novitete predstavljaju Liam Payne, Katy Perry, Iggy Azalea, Selena Gomez.., a tu je i nekolicina zanimljivih remikseva .

Pročitajte u nastavku o novim izdanjima, a slušajte ih na Digster #NewMusicFriday playlisti na Deezeru.

Liam Payne: Strip That Down ft. Quavo

Fanovi su nestrpljivo iščekivali da se i Liam, jedan od omiljenih OneDirection članova, također predstavi svojim prvim samostalnim singlom – “Strip That Down” nastala je u suradnji s reperom Quavom (članom hip-hop skupine Migos), a u stvaranju pjesme pripomogli su mu Ed Sheeran i Steve Mac.

Katy Perry:  Swish Swish ft. Katy Perry

Iz tjedna u tjedan, Katy Perry fanovima otkriva detalje svog iščekivanog novog studijskog albuma. Saznali smo kako će album nositi naziv “Witness”, biti objavljen 9. lipnja, a najnovije predstavljena pjesma s izdanja je “Swish Swish” ft. Nicki Minaj.

Katy Perry

Iggy Azalea: Switch ft. Anitta

Iako još uvijek ne znamo datum objave novog studijskog albuma “Digital Distortion”, znamo kako je izdanje u pripremi, a to nam potvrđuje i potpuno novi singl – “Switch”, nastao u suradnji s brazilskom pjevačicom umjetničkog imena Anitta.

Liam Payne

Selena Gomez: Bad Liar

Ova talentirana mlada pjevačica nastavlja nas oduševljavati svojim pop-poslasticama, a tome u prilog itekako ide nova pjesma “Bad Liar”. Selena je otkrila kako pjesma “slavi onu prvu fazu ‘dejtanja’ s novom osobom”. Ako pažljivo poslušate pjesme, prepoznat ćete sample klasika The Talking Headsa – “Psycho Killer”. Uz Selenu, pjesmu potpisuju i Julia Michaels te Justin Tranter.

Na #NewMusicFriday playlisti nalaze se i zanimljivi remiksevi, koji su pjesmama dali potpuno novo ruho, a među njima su London Grammar i “Oh Woman Oh Man” u Tiga remixu kao i JP Cooper s “Passport Home” u Deepend Remixu, a svoje mjesto na listi su našla i dva kultna reizdanja – The Beatles s novo-remasteriranom verzijom pjesme “Lucy In The Sky With Diamonds” te Bob Marley & The Wailer s live verzijom pjesme “Jamming”, snimkom nastalom 1977. godine u Londonu.

#NewMusicFriday playlista čeka vaše preslušavanje na Deezeru!