Mahershala Ali u pregovorima za treću sezonu serije True Detective?!
1. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2784 Članci)
Podijeli

Mahershala Ali u pregovorima za treću sezonu serije True Detective?!

Mahershala Ali, dobitnik Oscara za sporednu ulogu u filmu “Moonlight”, navodno je počeo pregovore za snimanje treće sezone popularne serije “True Detective”.

Iako još nisu potvrđeni pregovori niti je još potvrđeno snimanje treće sezone “True Detectivea”, još u siječnju ove godine direktor programa HBO-a Casey Bloys rekao je kako se nada da će nova sezona zaživjeti. 2016. godine bivši čovjek na toj funkciji, Michael Lombardo, preuzeo je krivnju za lošije izdanje druge sezone, koja nije dobila dobre kritike publike.

Podsjećamo, nakon velikog uspjeha prve sezone s naslovnim ulogama Matthewa McConaugheya i Woodyja Harrelsona, druga sezona koja je počela s prikazivanjem 2015. godine označila je i promjenu kompletne glumačke epike, pa su tako dio serije bili Colin Farrell, Rachel McAdams i Vince Vaughn.

Lombardo je napustio poziciju direktora programa HBO-a u svibnju 2016. godine, a novi direktor Casey Bloys ipak ulijeva nadu u nastavak uzbudljivih priča ove serije koja je osvojila publiku. Nadamo se da će se to dogoditi, a iskreno, voljeli bi i Mahershala vidjeti u toj ulozi.