Vrijeme je za #NewMusicFriday: Čekaju te novi Jay Z, Zedd, Haim, AlunaGeorge i drugih
7. srpnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Vrijeme je za #NewMusicFriday: Čekaju te novi Jay Z, Zedd, Haim, AlunaGeorge i drugih

I ovoga petka za tebe imamo najnovija izdanja, a predstavljamo ih u suradnji s Universal Musicom Hrvatska. Tu su novi Jay Z, Zedd, OneRepublic, Haim, AlunaGeorge i brojni drugi.

Zajedno s Universal Music Hrvatska donosimo još jedan pregled najnovijih izdanja, a dok u nastavku čitate o njima slušajte ih i na našoj Digster #NewMusicFriday playlisti na Deezeru.

ZEDD: Get Low

Zedd i bivši član One Directiona Liam Payne ostvarili su suradnju na novoj pjesmi “Get Low”. Zedd je počeo raditi na pjesmi i prije nego što ga je pitao za suradnju. “Liam je dao pjesmi dušu i dosta je utjecao na nju”, rekao je Zedd. Ovo je drugi Payneov singl otkada se One Direction raspao. U svibnju je objavio svoj debi singl “Stip Down”.

Liam Payne

Jay Z: The Story of O.J.

Jedan od najboljih svjetskih repera i hip hop producenata Jay Z objavio je na svom YouTube kanalu video “The Story of O.J.” s albuma “4:44”. Četverominutni crno-bijeli spot je napravljen kao animacija. Ova pjesma je kao i cijeli album buntovnička, a rekao je kako “govori o nama kao kulturi, kao da imamo plan, kako ćemo ići prema naprijed”. “Svi zarađujemo novac, a onda ga svi izgubimo, pogotovo umjetnici. Ali kako, kada si na neki način uspješan, pretvoriti to sve u nešto još veće”, rekao je Jay Z. Ovaj video sadrži scene rasističkih crtića Fleischer Studija, Warner Bros.-a, Disneya i ostalih.

Jay Z

Haim: Something to Tell You

Ovo je naslovna pjesma njihovog novog studijskog albuma koji je nedavno objavljen. Već su dva singla skinule s albuma, “Want Your Back” i “Little Of Your Love”. Ovo je njihov drugi album, nasljednik “Days Are Gone ” iz 2013. godine. Riječ je o all girl grupi iz Amerike koja je formirana 2007. godine u Los Angelesu i od tada do danas ima hrpu obožavatelja diljem svijeta.

Uz spomenute, preostali noviteti čekaju vaše preslušavanje na #NewMusicFriday playlisti na Deezeru!