Timbe (Bad Copy): “Novi album je spreman i valjda će doći do sljedećeg ljeta, pun nam je k***c repati jedno te isto”
11. kolovoza 2017.
Nikola Knežević (2642 Članci)
Podijeli

Timbe (Bad Copy): “Novi album je spreman i valjda će doći do sljedećeg ljeta, pun nam je k***c repati jedno te isto”

Jedna od najpopularnijih hip hop grupa u regiji, Bad Copy, bila je ove godine na Ferragosto festivalu, no nažalost zbog problema sa strujom nije mogla nastupiti, zbog čega su mnogobrojni obožavatelji bili razočarani.

Trebali su nastupiti prije Bolesne braće, ali obzirom na ove probleme sjeli su zajedno i popili koju te bili spremni na intervju. Kako smo već intervju s Bizzom iz Bolesne braće objavili, vrijeme je za razgovor s Timbetom iz Bad Copyja.

Bad Copy je na svakom velikom festivalu u cijeloj regiji, pa tako i na Ferragostu, znači vole vas svi, vole vas organizatori, a voli vas i publika.
…(“Bolesna braća ih vole” – Bizzo upada u intervju)
Da i mi volimo Bolesnu braću, Dooksa manje, više Bizza (“Ooooooo” – Bizzo) (smijeh). Ma volimo i Dookija, on je naš brat. Šta ja znam brate zašto se ljudi lože na taj glupi album, ali zovu nas (smijeh). Divno je, nek zovu još, a mi ćemo uraditi valjda još neki album ili nešto. Sada je predivno i volio bih da tako bude, nemam ništa protiv da ovo radim cijeli život. Jebiga, ako može Oliver Dragojević još uvijek držat koncerte, moći ću i ja u tim godinama. Neu skakat po bini, više ću stajat. Ali, sjajno je.

Što ima diskografski kod Bad Copyja?
Ništa, imamo novi album koji stoji. Treba to netko smiksati, ja to ne radim, mrzi me, jer kad mikssaš album zamrziš svoje pjesme. Ulijenili smo se. Sunce nas ubija.

Da, niste jedno duže vrijeme imali album.
Pa četiri godine. Nevjerojatno, kao da je jučer bilo. Odradili smo četiri ljeta s ovim albumom, to je stvarno sjajno i nadam se da ćemo sljedećeg ljeta imati novi. Jer više i nama pun kurac repati jedno te isto već 150 godina.

Ovdje ste zajedno na Ferragostu s Bolesnom braćom, uvijek dobra suradnja srpskih i hrvatskih hip hopera, je li scena slična tamo i ovdje?
Nemam pojma, u Hrvatskoj je trenutno, koliko sam skužio, vrh High5, Kiša metaka i ta spika. Ne znam što u Hrvatskoj prolazi od srpskog repa, mi se vučemo tu nekako, Prti Bee Gee je tu. Što ja znam, brate, svuda se radi, nije na nekom nivou kao prije, vremena se mijenjaju i mi se mijenjamo s njima. To je to, šljakamo kako šljakamo i što god da se dogodi mi ćemo se prilagoditi tome. S Bolesnom braćom se nadamo da ćemo jednom uraditi zajedniki album, a poslije toga možemo u penziju.

Što kažeš na Ferragosto, savršena lokacija, savršena atmosfera?
Sjajno, samo što smo daleko parkirali i sada kada se budemo vraćali morat ćemo prolaziti kroz sve ljude koji su duplo pijaniji nego mi, to je malo zajebano, ali preživjet ćemo i to.

Četveronoške ili na dvije noge?
Na dvije noge, brate. Nikada četveronoške, brate, da mi sijeku noge i ruke uvijek na dvije noge.