Yakka nastavio stvarati vrhunske remikse – na red došao funky Mario Huljev
31. kolovoza 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Yakka nastavio stvarati vrhunske remikse – na red došao funky Mario Huljev

Novogradiški house producent Yakka i vrhunski hrvatski vokal Mario Huljev, ostvarili su uspješnu suradnju koja je urodila veselom funky poslasticom za kraj ljeta.

Kroz domaće remixeve, Yakka je do sad surađivao s glazbenicima i bendovima kao što su Detour, Ivana Kindl, Nipplepeople, Mangroove, Artemija, Anna Moor, a najnoviji remix donosi obradu Marijevog aktualnog singla “Bezobrazno Lijepa” u Yakkinom prepoznatljivom stilu kojim dominiraju klavir, funky bas linija,synth dionice pune ljetne vibre te Mariov moćni vokal.

Yakka je dobitnik nagrade Ambasador 2016 – prve dodjele nagrada akterima hrvatske elektronske scene, za singl godine “Without You”, a ove godine radio je na svom prvom house albumu naziva “After Beach” koji završava paralelno s ljetnom turnejom po Jadranu te ga javnosti objavljuje ovu jesen.

“Već godinama radim na remixevima domaćih glazbenika koje cijenim i slušam u slobodno vrijeme, a želja da surađujem s Marijom također postoji nekoliko godina jer je on meni osobno najbolji muški vokal na našoj sceni otkako nam nema Dina Dvornika. Prije nekoliko mjeseci izrazio sam želju ekipi iz Sipa Musica da mi jave kad Mario bude imao nešto zanimljivo što bi se moglo dobro odraditi na house đir i evo nas”, rekao je Yakka.

Foto: Infinity Fest 2017. Karlovac