“Naša bila štorija” seli u Sloveniju
7. rujna 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

“Naša bila štorija” seli u Sloveniju

Nakon Splita i Zagreba ‘Naša bila štorija’ dolazi u Ljubljanu i Maribor koji su trenutno među najprodavanijim događajima u Sloveniji!

U ‘Našoj biloj štoriji’ sudjeluju velika imena hrvatske glazbene scene – Severina, Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato, te glumci Stefan Kokoškov, Mirella Meić, Zorica Bučić i Joško Ševo.

Evo rasporeda:

27.10. Ljubljana (Hala Tivoli)

03.11. Maribor (Dvorana Tabor)

Radi se o romantičnoj priča o zabranjenoj ljubavi, gradu Splitu, njegovim ljudima i običajima. Duboko prožete emocijama, humorom i ćakulom karakterističnom za grad pod Marjanom.

 Na ‘Našoj biloj štoriji’ se skupila sjajna ekipa i tim ljudima jedino mogu reći – hvala! Svi su dali svoje srce i ljubav u ovaj projekt, a najviše je nastradao Nenad Šiškov koji je na kraju imao sedlo na leđima u kojem smo Neno Ninčević i ja sjedili. Napravili smo čak 273 miksa za 16 pjesama da bi konačno dobili taj zvuk gdje će uši dobiti nos – da zamiriše more, gdje će uši dobiti oči – da vidiš nekoga tko ti je drag dok slušaš ove pjesme. Napravili smo najbolje što smo znali, a sad će publika reći svoje – kazao je Goran Karan.

Publici su ranije predstavljene pjesme i spotovi ‘Sta je svit‘, ‘Manta me jubav‘, ‘Štorija‘ , a nedavno je izašao i spot za pjesmu Nisan oženija koju san jubija.

U izdanju Scardone je izašao i CD ‘Naša bila štorija’ u ekskluzivnom digipackpakiranju koji se od objavljivanja ne skida s liste najprodavanijih albuma, a na njemu se nalazi 17 pjesama koje potpisuju Nenad Ninčević i Goran Karan, a aranžmane Nenad Šiškov.

Kako su organizatori i najavili, nakon Zagreba i Splita, na redu je Ljubljana 27.10., a zbog velikog interesa u Sloveniji ubačen je i datum za Maribor 03.11. Da Slovenci vole Dalmaciju i glazbu tog podneblja govori i odlična prodaja ulaznice za ova dva grada. Naime, od puštanja ulaznica u prodaju ‘Naša bila štorija’ se nalazi unajprodavanijim događajima u Sloveniji.

Foto: Jadran Babić