Roger Waters u sklopu “Us+Them” turneje dolazi ponovno u Hrvatsku!
18. rujna 2017.
Nikola Knežević (2780 Članci)
Podijeli

Roger Waters u sklopu “Us+Them” turneje dolazi ponovno u Hrvatsku!

Na “Us+Them” turneji nekadašnji član Rogera Watersa izvodi pjesme s albuma Pink Floyda, “The Dark Side Of The Moon”, “The Wall”, “Animals” i “Wish You Were Here”.

Kako je objavljeno na službenoj web stranici glazbenika, turneja će nakon 67 rasprodanih konerata ove godine u Americi i Kanadi biti nastavljena 2018. godine s pet koncerata u Njemačkoj i jednim u Austriji koji će biti održani na ljeto. Ujedno će održati tijekom boravka u Europi koncerte u 23 države, od Portugala do Rusije, uključujući spomenute i Belgiju, Bugarsku, HRVATSKU, Češku, Dansku, Finsku, Francusku, Mađarsku, Nizozemsku, Irsku, Italiju, Latviju, Litvu, Norvešku, Poljsku, Španjolsku, Švedsku i Veliku Britaniju.

Za njegove koncerte na ovoj turneji kritičari su rekli kako su spektakularni s vrhunskom produkcijom, baš kao što smo i navikli na Rogera Watersa. Ujedno, osim spomenutih albuma izvodi i nekoliko pjesama sa svog zadnjeg solo uratka, “Is This The Life We Really Want?”.

Osim koncerata u Europi tijekom ljeta, Roger Waters sljedeće godine odlazi i u Australiju i Novi Zeland. Čekamo još potvrdu i detalje koncerta u Hrvatskoj. Za sada su poznati ovi datumi:
14.5. Barclay Centre, Hamburg, Njemačka
16.5. Stadhalle, Beč, Austrija
2.6. Mercedes Benz Arena, Berlin, Njemačka
4.6. SAP Arena, Mannheim, Njemačka
11.6. Lanxess Arena, Koeln, Njemačka
13.6. Olympiahalle, München, Njemačka