Radiohead, Kate Bush, RATM i Nina Simone predvode listu nominiranih za Rock and Roll Kuću slavnih
5. listopada 2017.
Nikola Knežević (2376 Članci)
Podijeli

Radiohead, Kate Bush, RATM i Nina Simone predvode listu nominiranih za Rock and Roll Kuću slavnih

Objavljena je duga lista nominiranih za ovogodišnje uvrštenje u Rock and Roll Kuće slavnih. Stoga u nastavku donosimo tko je sve nominiran.

Pravila su jasna, mora proći 25 godina od objavljivanja prve ploče da bi netko bio nominiran i to su odmah prve godine uspjeli ostvariti Radiohead i Rage Against The Machine koji na taj način predvode listu nominiranih. Ali najbolje tek slijedi, Kate Bush, Nina Simone, Eurythmics, Judas Priest, Sister Rosetta Tharpe, Dire Straits i Moody Blues su po prvi put ove godine nominirani. A još jednom su nominirani Depeche Mode, LL Cool J, MC5, the Zombies, the Meters, the Cars, Link Wray, Bon Jovi, Rufus i Chaka Khan te J. Geils Band. Obožavatelji mogu glasovati za nominirane na službenoj web stranici već od petka, 6. listopada. Pobjednici, odnosno imena onih koji će biti uvršteni u Kuću slavnih bit će poznati u prosincu.

Impresivna imena su tako i ove godine na popisu te se ne možemo odlučiti za koga najviše navijamo jer su svi, svatko na svoj način, dali svoj doprinos glazbi.