Rasprodan prvi kontingent ulaznica za Massimov koncert u Spaladiumu!
5. siječnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Rasprodan prvi kontingent ulaznica za Massimov koncert u Spaladiumu!

Rasprodan je prvi kontingent ulaznica za dosad najveći Massimov splitski koncert, koji će se 14. veljače održati u Spaladium Areni.

Massimo će još jednom Valentinovo učiniti posebnim danom i ispričati bajkovitu glazbenu priču, ali ovaj put u većem prostoru od onoga gdje je posljednji put pjevao sa Splićanima za Dan žena. Prilikom nastupa u dvorani Gripe Massimo je obećao još bolji doživljaj kada idući put dođe u Split i sada ima priliku ispuniti obećanje. Posebno osmišljena bina za koncert, kao i dizajn rasvjete doprinijet će vrhunskom audio-vizualnom doživljaju u Spaladium Areni.

Massimo u Spaladium dolazi sa svojim stalnim bendom koji čine sve redom sjajni glazbenici: Marko Matošević za bubnjevima, basist Robert Vrbančić, gitarist Dalibor Pipo Matošević, udaraljkaš Boris Popov, violinist Bruno Urlić te klavijaturist Gojko Tomljanović. Za ton će biti zadužen Massimov stalni ton majstor Dragutin Smokrović Smokva. Massimo i bend provest će kroz pjesmaricu sačinjenu od hitova „Iz jednog pogleda“, „Kladim se na nas“, „Sjaj u tami“, „Suze nam stale na put“, “Ne dam grijehu na tebe”, „Neka ti plove brodovi“ i mnoge druge iz preko 30 godina duge karijere.

Najbolji provodi uvijek su u paru, a posebno kada 14. veljače, na sam Dan zaljubljenih, Massimo i bend, sviraju u gradu pod Marjanom. Nipošto nemojte propustiti mega koncert u Spaladium Areni 14. veljače!

ULAZNICE:
Ulaznice potražite online putem www.eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima.Sva mjesta u dvorani su sjedeća. U nastavku su kategorije i cijene ulaznica koje vrijede do 31.01. :
VIP parter – 180 kn
Parter 1 – 150 kn
Tribina 1 – 140 kn
Parter 2 – 120 kn