Obratite pozornost na grčke heavy rockere Puta Volcano koji uskoro kreću na mini EU turneju
4. veljače 2018.
Nikola Knežević (2543 Članci)
Podijeli

Obratite pozornost na grčke heavy rockere Puta Volcano koji uskoro kreću na mini EU turneju

Puta Volcano je grčki heavy rock band koji je u travnju prošle godine objavio drugi studijski album “Harmony of Spheres”.

Bend je prošle godine nastupio na Desertfest Athens 2017. zajedno s bendovima Colour Haze, Orange Goblin, Graveyard i drugima, a u svibnju ove godine planiraju mini europsku turneju. Tko zna, možda dođu i u Hrvatsku. Album je objavljen i na Bandcampu te je uvršten u najbolja izdanja te digitalne platforme i to tjednima, a najprodavanije je izdanje na grunge i hard rock listama s ozbiljnim brojkama prodaje.

“Puta Volcano je termin koji se koristi u posebnom glazbenom entitetu,  a kada govorimo o ekstravagantnoj duljini snimanja sessiona kako bi se pronašla istina o spiritualnosti kozjeg sira i njezinom mjestu u svemiru. Mogu uključivati gitare, bubnjeve, bas i određene ženske vokalne frekvencije”, piše u biografiji benda.

“Harmony of Spheres”, zadnji studijski uradak suočava nas s vječnim pitanjem o životu, svemiru i svemu ostalome. their latest “all-boom” tackles the eternal question about life, the universe and everything. Puta Volcano su:

Luna Stoner (vokal)
Alex Pi (gitara)
Bookies (bas)
Steven Stefanidis (bubnjevi)

Posjetite njihov Bandcamp profil i saznajte više o njihovoj glazbi. Iznimno zanimljivi, produkcijski savršen bend s glazbom koja spada u svjetske okvire.