Sir Elton John radi na soundtracku za remake filma “Kralj lavova”
11. veljače 2018.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Sir Elton John radi na soundtracku za remake filma “Kralj lavova”

Elton John je dobio Oscara zbog pjesme iz filma “Kralj lavova”, a sada je potvrdio da radi na soundtracku za nadolazeći remake filma.

Zajedno s Timom Riceom, Sir Elton je osvojio Oscara za najbolju pjesmu 1994. godine, a 24 godine kasnije se vratio u studio kako bi snimio novu pjesmu za tzv. “end credits” filma. Rekao je kako će biti 4 njihove pjesme iz originalnog filma u novom remakeu, “Can You Feel The Love Tonight”, “Hakuna Matata”, “I Just Can’t Wait To Be King” i “Circle of Life”, ali i da mora snimiti novu “end credits” pjesmu. Upravo za tu pjesmu razgovaraju s ljudima zaduženima za karijeru Beyeoncé i nadaju se da će pristati na suradnju s Timom i Eltonom. Sve bi trebalo biti objavljeno 2019. godine, kao i film.

Još 2016. godine je Disney potvrdio da se radio na novoj verziji filma, a tada je rečeno da će Beyoncé posuditi svoj glas za Nalu, Simbinu ljubav. Uz nju će glas Simbe posuditi Donald Glover, dok će James Earl Jones ponovno dati glas Mufasi. Seth Rogan, Alfre Woodard i John Oliver će se priključiti ovoj ekipi također.

Kada govorimo o Eltonu Johnu,  najavio je veliku svjetsku turneju i naglasio kako će mu to biti zadnja.