Yakka ponovno remiksirao Ivanu Kindl – poslušajte osvježenu “Sve istine i laži”!
9. ožujka 2018.
Nikola Knežević (2803 Članci)
Podijeli

Yakka ponovno remiksirao Ivanu Kindl – poslušajte osvježenu “Sve istine i laži”!

Yakka, pravim imenom Domagoj Jakić, polako se ističe na hrvatskoj elektroničkoj sceni te pozicionira među najbolje producente takve vrste glazbe.

Nakon što smo ga slušali u remiksima pjesama Detoura, Ivane Kindl, Mangroovea, sada je na red ponovno došla Ivana Kindl, ovoga puta za pjesmu “Sve istine i laži”. Osim što je uspješno dva puta remiksirao njezine pjesme, postoji još jedna povezanost između ovo dvoje glazbenika, a to je Slavonija. Yakka je iz Nove Gradiške, a Ivana Kindl iz 31 kilometar udaljene Požege.

Nije samo Yakka uspješan u ovim komercijalnim vodama, nego i u nešto alternativnijem pristupu pa je tako poznato da je 2012. godine njegova stvar “You Turn Me On”, obrada popularne pjesme Diane Ross u remixu Garyja Caosa završila u top 10 na svijetu Beatport liste. Svo to vrijeme je često završavao na raznim svjetskim top listama, izbacivao novu mjuzu i singlove za hrvatsko i strano tržište, a završen je i rad na studijskom albumu koji uskoro izlazi za cijenjeni beogradski label “Cruise Music”.