Polusatna glazbena majstorija Artan Lilija kao zagrijavanje pred koncert s Jinxima u Domu sportova
17. travnja 2018.
Nikola Knežević (2826 Članci)
Podijeli

Polusatna glazbena majstorija Artan Lilija kao zagrijavanje pred koncert s Jinxima u Domu sportova

Dom sportova će 4. svibnja ugostiti Jinxe koji će biti kao šlag na torti nakon uspjeha s albumom “Pogrebi i pomiriši” koji je jedan od boljih u 2017. godini.

Kao zagrijavanje pred koncert u Domu sportova gdje će također nastupiti, beogradski alternativni pop/rockeri Artan Lili, koji su među najozbiljnijim predstavnicima alternativne scene u regiji, odradili su polusatni koncert u klubu Boogie u Zagrebu. Izveli su nekoliko pjesama i savršeno najavili ono što nas sve očekuje u Domu sportova.

Druženje je Dallas Records održao za novinare, ali i obožavatelje glazbe Jinxa i Artan Lilija, a okupili su se i prijatelji bendova, glazbenici, poput Mrleta iz grupe Let 3, Dubravka Ivaniša iz Pipsa, Tome Ricova i sličnih.

Kako je bilo u Boogieju pogledajte u fotogaleriji, a podsjećamo još jednom da nabavite na vrijeme ulaznice kako ne bi kasnije bilo da vam nismo rekli. Što nam to sve pripremaju za Dom sportova i kako se osjećaju pred jedan od najvećih nastupa u karijeri saznajte u intervjuu s pjevačicom Jinxa, Jadrankom Ivaniš Yayom kojeg objavljujemo u srijedu, 18. travnja.

Foto: Nikola Knežević