Pogledajte trailer za dokumentarac HBO-a o životu Robina Williamsa!
10. lipnja 2018.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Pogledajte trailer za dokumentarac HBO-a o životu Robina Williamsa!

HBO je objavio prvi trailer za dokumentarni film “Robin Williams: Come Inside My Mind” koji intimno prikazuje karijeru ovog sjajnog glumca, njegove probleme s drogom i razmišljanja o samome sebi. 

U filmu su ugostili članove njegove obitelji i prijatelje, kao što su Billy Crystal, Eric Idle, sin Zack Williams i komičar Steve Martin.

Dokumentarac govori o njegovom životu, problemu s drogom, mentalnom zdravlja i to sve kroz hrpu voicemailova koje je komičar snimio. “Svaku osobu pokreće duboka, duboka, duboka, duboka, duboka, duboka tajna”, kaže Williams.

Podsjećamo, Williams je prvu slavu stekao u TV seriji “Mork & Mindy” između 1978. i 1982. godine, a iako je bio vrhunski glumac i Oscarovac, mnogi su ga najviše obožavali gledali kao stand up komičara. Uloge u filmovima “Good Morning Vietnam”, “Dead Poet’s Society”, “The Fisher King”, “One Hour Photo”, “Good Will Hunting” ostat će zauvijek zabilježene u povijesti svjetske filmografije.
Robin Williams je počinio samoubojstvo 11. kolovoza 2014. godine u 63. godini života, a kao razlog toga čina ističe se njegova nemoguća borba s demencijom Lewy tjelašaca.

Foto: Trailer