Nakon 10 godina stiže novi album grupe Rammstein!
3. listopada 2018.
Nikola Knežević (2794 Članci)
Podijeli

Nakon 10 godina stiže novi album grupe Rammstein!

Ako ćemo vjerovati izjavi gitariste grupe Rammstein, Paulu Landersu, novi album ovih njemačkih velikana stiže 2019. godine.

Obožavatelji čekaju novi studijski uradak od 2009. godine i albuma “Liebe ist fur alle da”. U lipnju ove godine bend je objavio fotografiju iz studija uz riječi – “uskoro gotov!”. A sada je u intervjuu za Music Radar gitarist Paul Landers rekao – “izgleda da će novi album biti objavljen sljedećeg proljeća”.

U studiju su, prema njegovim riječima, svi svirali u jednom velikom krugu, a potom su opet zajedno sjeli za mix pult gdje je Paul imao svoj PL1 prototip Fly Rig predale koja je išla izravno u pult, a bubnjar svoje električne bubnjeve. Tako su zajedno svirali neke ideje kako bi došli do krajnjeg izgleda albuma. Prije su stvarali novu glazbu tako da je svatko svirao svoju dionicu odvojeno, a sada su odlučili biti zajedno na jednom mjestu i zajedno odsvirati pjesme. Album je inspiriran njihovim živim svirkama.

Ali nisu sve vijesti dobre jer je gitarist Richard Kruspe objavio kako misli da će ovo biti zadnji album Rammsteina. Živi bili pa vidjeli.

Foto: Press