Justin Bieber odlučio uzeti odmor od glazbe!
25. ožujka 2019.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Justin Bieber odlučio uzeti odmor od glazbe!

Justin Bieber je u velikim psihičkim problemima pa je odlučio povući ručnu kočnicu i na kratko odmoriti od glazbe.

25-godišnja pop zvijezda rekla je kako je trenutno fokusiran na rješavanje svojih dubokih psihičkih problema.

“Glazba mi je vrlo važna, ali ništa ne može stati ispred obitelji i mojeg zdravlja”, rekao je još krajem 2018. godine Bieber. Mnogi obožavatelji čekaju već dulje vrijeme od njega novi album, no ipak je uzeo odmora jer je, kako ističe, bio na turnejama cijelo tinejdžersko razdoblje života i u ranim 20-ima, no nije bio sretan na koncertima.

“Plaćate ulaznice kako bi me vidjeli i proveli se kao nikad u životu, ali ja nisam emocionalno bio spreman dati vam makar malo zadovoljstva, pogotovo na kraju zadnje turneje”, istaknuo je.

No, to ne znači da će odustati od glazbe jer je rekao kako će se vratiti s albumom koji će rasturiti. Podsjećamo, zadnji album objavio je 2015. godine (“Purpose”). Potom je udružio snage s Bloodpopom na pjesmi “Friends” te se pojavio u pjesmama DJ Khaleda, Davida Guette i Luisa Fonsija. Inače, samo u Americi prodao je oko 45 milijuna albuma i singlova, a ukupno je diljem svijeta prodao oko 150 milijuna albuma zbog čega je njegova glazba jedna od najbrže prodavanih u povijesti.

2016. godine Justin Bieber održao je koncert u Areni Zagreb.