I Zsa Zsa ima svojeg konja za utrku! Auto tune i moderna pop produkcija u novoj pjesmi “Sve što hoću”
26. ožujka 2019.
Nikola Knežević (2798 Članci)
Podijeli

I Zsa Zsa ima svojeg konja za utrku! Auto tune i moderna pop produkcija u novoj pjesmi “Sve što hoću”

Zsa Zsa je objavila novi singl „Sve što hoću“ kojim usvaja nepisana pravila moderne balkanske pop produkcije te koristi auto tune vokalni efekt.

Nakon hitova „Sve u meni se budi“, „Kada budemo sami“, „Tragom tvojih tragova“ i „Pruži mi ruku“ kojima je napravila određeni trag na hrvatskoj glazbenoj sceni, ova mlada glazbenica objavljuje “Sve što hoću” za label Rubikon Sound Factory. Predala se u potpunosti Anti Pecotiću i Bojanu Šalamonu Shalli.

“Ova pjesma sjajno opisuje moje osjećaje u ovoj fazi života i ono što mi se trenutno događa. Ništa mi nije palo s neba, dugo i predano sam radila da bih sada napokon mogla reći da sam zadovoljna putem kojim idem i da sve sjeda na svoje mjesto. Okupila sam genijalnu ekipu s kojom se odlično slažem, snimamo kvalitetne pjesme, ne brzamo i rezultati se vide. Ponosna sam na svoj bend s kojim dijelim tu posebnu vibru koja je na koncertima skoro pa opipljiva. Osjećam da najbolje tek dolazi i veselim se svakom novom danu!”, kaže Zsa Zsa o novoj pjesmi za koju je snimljen i videospot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića.

Foto: Promo/YouTube screenshot