Otkrivena prva posthumna pjesma Aviciija – “SOS” s Aloe Blaccom! Stigle poruke fanova iz cijelog svijeta!
10. travnja 2019.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Otkrivena prva posthumna pjesma Aviciija – “SOS” s Aloe Blaccom! Stigle poruke fanova iz cijelog svijeta!

Švedski DJ i producent Avicii, jedan od najvećih koji je ikada stupio za mix pult, zauvijek će nedostajati brojnim obožavateljima diljem svijeta. Uvijek će ostati rupa na elektroničkoj sceni jer je iza sebe ostavio neizbrisiv trag.

Na inicijativu njegovih roditelja, koji su izgubili svojeg 28-godišnjeg sina, uskoro će biti objavljen posthumni album na kojem je Avicii radio prije smrti. A sada je otkrivena i prva pjesma “SOS” u kojoj čujemo vokal američkog pjevača Aloe Blacca. Upravo je Aloe bio vokal na jednom od najvećih hitova u povijesti EDM glazbe, “Wake Me Up” iz 2013. godine. Osim emotivne poruke koja se krije iza naziva pjesme, još je emotivniji objavljeni Fan Memories video kojeg uz pjesmu prate poruke koje su obožavatelji ovog Šveđanina ostavljali na njegovoj web stranici.

U lipnju izlazi posthumni album Aviciija, a sva sredstva prikupljena prodajom albuma namijenjena su Tim Bergling Fondaciji u sklopu koje se nudi potpora pojedincima i organizacijama u području mentalnog zdravlja i prevencije samoubojstava, a njihovo djelovanje proširit će se na druge društvene probleme poput klimatskih promjena, pomoći u razvoju, spašavanju prirode i zaštiti ugroženih vrsta.

Foto: Promo