KONAČNO: Stigao prvi trailer za “Top Gun 2”, a s njim i neke poznate scene!
18. srpnja 2019.
Nikola Knežević (2542 Članci)
Podijeli

KONAČNO: Stigao prvi trailer za “Top Gun 2”, a s njim i neke poznate scene!

Jedan od najiščekivanijih filmskih nastavaka o kojem se priča već godinama, “Top Gun 2” ili službenog naziva “Top Gun: Maverick”, konačno je objavljen od strane Paramount Picturesa.

U njemu možemo vidjeti Mavericka, odnosno Toma Cruisea, kako i u poodmaklim godinama odlično barata američkim nebeskim jurilicama. Već je u traileru vidljivo kako su neki uvjereni da mu polako prilazi kraj, a Maverick im na sve to poručuje – “možda, ali ne danas”. Vidimo i neke poznate scene, poput jurnjave motorom po aerodromu  ili sviranja klavira u baru, ali nam niti u jednom trenutku nisu nagovijestili što možemo očekivati. Izuzev toga da je Maverick pred mirovinom i da je kapetan elitne zrakoplovne postrojbe “Top Gun”.

Osim Toma Cruisea u traileru vidimo Eda Harrisa u ulozi njegovog zapovjednika, Jennifer Connelly, očito u ulozi njegove nove ljubimice, ali i još neka poznata lica, dok će se u filmu pojaviti i Iceman, odnosno Val Kilmer. Redateljske palice prihvatio se Joseph Kosinski (“Oblivion”), a kao i kod prvog dijela glazbu potpisuje Harold Faltermeyer, no ovoga puta društvo mu pravi i Hans Zimmer.

“Top Gun: Maverick” trebao bi u određena kina stići već 24. lipnja 2020. godine, a u ostatku svijeta par dana ili tjedana kasnije.