Liam Howlett počeo raditi na novoj glazbi Prodigyja!
20. kolovoza 2019.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Liam Howlett počeo raditi na novoj glazbi Prodigyja!

Keith Flint, frontmen grupe Prodigy, počinio je samoubojstvo u ožujku ove godine zbog čega je svjetska glazbena scena zavijena u crno danima. 

Bio je to trenutak kad su vjerojatno mnogi rekli kako je karijeri jedne od najvećih svjetskih glazbenih atrakcija došao kraj. Na radost obožavatelja osnivač The Prodigyja, Liam Howlett, upravo je objavio fotografiju na društvenim mrežama iz svojeg studija te napisao:

“Vratio sam se u studio, radim buku…potpuno nove pjesme Prodigyja će rasturiti. Boooom”.

Je li u pitanju kombinacija nove glazbe i možda već ranije snimljenih vokala Keitha Flinta, još ne znamo, ali je ovo itekako dobra vijest za sve obožavatelje benda. Koliko god je ovaj gubitak bio težak, jer su osim frontmena izgubili i velikog prijatelja, preostali članovi Prodigyja glazbu imaju u svojim venama i teško ju je napustiti. Posebno emotivni su hashtagovi koje je Liam koristio prilikom ovog posta #theprodigy #weliveforthebeats #weliveforever #cantstoptherock.

Posljednji studijski album “No Tourists” The Prodigy su objavili u studenom prošle godine, a s njega je skinuto čak pet singlova prije nego što ih je Keith napustio – “Need Some1”, “Light Up the Sky”, Fight Fire with Fire”, “We Live Forever” i “Timebomb Zone”.

Foto: Nikola Knežević