U2 najavili prvi koncert u Mumbaiju u Indiji za kraj “The Joshua Tree” turneje
18. rujna 2019.
Nikola Knežević (2788 Članci)
Podijeli

U2 najavili prvi koncert u Mumbaiju u Indiji za kraj “The Joshua Tree” turneje

“The Joshua Tree”, turneja grupe U2 kojom su obišli cijeli svijet, uključujući i države blizu nas pa smo ih i mi dva dana gledali u Rimu, konačno dolazi do svojeg kraja.

U2 za kraj priprema pravi spektakl i to prvi koncert u Mumbaiju u Indiji. Ova rekordna turneja koja slavi album “The Joshua Tree” iz 1987. godine, vjerojatno njihov najbolji album, završava na DY Patil Stadiumu 15. prosinca, zanimljivo na nedjelju. Osim Indije kraj turneje vratit će Bona, The Edgea, Larryja i Adama u Australiju i Novi Zeland, po prvi put nakon 2006. godine, a tu su i nastupi u Singapuru, Seulu i Manili.

“Mumbai je savršeni grad za završetak turneje. Vrlo smo uzbuđeni što ćemo biti tamo”, rekao je Larry, a Adam je dodao kako će “dašak Dublina donijeti u zemlju poznatoj po bogatoj kulturi, glazbi, filmovima, literaturi i hrani.”

U2, The Joshua Tree Tour 2017, CenturyLink Field, 14 May 2017/Credit by Danny North

“Obišli smo svijet s ovom turnejom i ne možemo zamisliti bolje mjesto gdje ćemo proslaviti kraj turneje. Mumbai, Indija, stižemo po vas, nadam se da ste spremni”, rekao je The Edge, a Bono je za kraj vrlo kratko i jasno poručio: “Mumbai. Lets rock the house”.

IZVJEŠĆE: U2 u Rimu – 1. dan: Rock hodočašće ili Praznik u Rimu (Stižu me sjećanja…)

IZVJEŠĆE: U2 u Rimu – 2. dan: Nedjelja, prokleto savršena nedjelja!

Foto: Danny North