London Grammar nakon duge stanke pripremaju novu glazbu?
10. kolovoza 2020.
Nikola Knežević (2399 Članci)
Podijeli

London Grammar nakon duge stanke pripremaju novu glazbu?

Grupa London Grammar u ponedjeljak je profilnu i naslovnu fotografiju na Facebook stranici zamijenila crnom slikom, a na Instagramu je čak pobrisala sve postove.

No, čini se kako nije u pitanju kraj djelovanja grupe London Grammar nego novi početak jer su uz crnu sliku postavila link do službenog okupljališta obožavatelja u novosnovanoj Facebook grupi. Tamo su napisali sljedeće:

“Dobrodošli na If You Wait, službeno društveno mjesto za obožavatelje London Grammara gdje obožavatelji mogu dolaziti i provjeriti naše najnovije vijesti. Znamo da smo bili tihi jedno vrijeme i nismo objavljivali nešto novo na našim društvenim mrežama, ali smo zahvalni što imamo obožavatelje koji su bili toliko strpljivi. Nadamo se da ćete uživati u ovom prostoru za međusobno povezivanje.”

Ujedno prva objava na novom mjestu za druženje obožavatelja je u obliku fotografije koja pokazuje mali otočić kako gori u plamenu. Neki obožavatelji rekli su da je to vjerojatno naslovnica novog albuma London Grammara, a netko je fotografiju povezao sa sprovodom Vikinga. Što god da je u pitanju vjerujemo da ćemo saznati uskoro, a toplo se nadamo kako je u pitanju nova glazba. Zanimljivo je kako je Mad Cool festival u Madridu potvrdio njihov dolazak na izdanje 2021. godine.

London Grammar s godinama su postali jedan od najcjenjenijih indie pop sastava u Europi, a koji su s dva studijska albuma osvojili srca velikog broja publike. Prvi album objavili su 2013. godine (“If You Wait”), drugi 2017. godine (“Truth Is a Beautiful Thing”), a logično gledajući sljedeći album bi trebao doći 2021. godine. Nije prvi put da bend uzima podulju stanku i nije prvi put da nakon podulje stanke najavljuju novu glazbu. No, vidjet ćemo što je naumilo društvo na čelu s jednim od najposebnijih ženskih vokala koje smo čuli, Hannahom Reid.