Rammstein se zatvorili u studio i rade na novom albumu
8. listopada 2020.
Nikola Knežević (2828 Članci)
Podijeli

Rammstein se zatvorili u studio i rade na novom albumu

Iako su rekli kako im je prošli album (2019. godina) vjerojatno zadnji studijski album, Rammstein su na Instagramu objavili fotografiju koja jasno poručuje kako rade na novom materijalu.

Na fotografiji se vidi kako su članovi benda razdvojeni sukladno epidemiološkoj situaciji, a smješteni su u La Fabriqueu u francuskom gradu Saint-Rémy-de-Provence. Bend je još ranije viđen na tom području pa su krenula nagađanja radi li se o snimanju novog albuma. No, sada je sve postalo jasno.

“Nažalost nema turneje ove godine – ali lijepo je vratiti se u studio”, napisali su uz fotografiju.

Inače, ove godine trebali su održati veliku stadionsku turneju na kojoj su trebali promovirati novi studijski album, ali je cijela turneja odgođena za 2021. godinu. Stoga, sada imaju puno vremena za rad na novim pjesmama. Od pretprošlog do prošlog albuma prošlo je 10 godina, a vjerojatno će sada ta diskografska stanka biti puno manja.

Ove godine Rammstein slave 25 godina njihovog debitantskog albuma “Herzeleid” te će 2. prosinca objaviti obljetničko remasterirano izdanje koje će biti dostupno na CD-u, vinilu i po prvi put u digitalnom obliku i u visokoj kvaliteti.