Rag’n’Bone Man i Pink imaju duet godine!
10. travnja 2021.
Nikola Knežević (2812 Članci)
Podijeli

Rag’n’Bone Man i Pink imaju duet godine!

Rag‘n’Bone Man ostvario je prvu suradnju s pop zvijezdom Pink na pjesmi “Anywhere From Here” i prve reakcije kritičara i obožavatelja su i više nego dobre, pa bi se moglo reći da je ovo duet koji će se još dugo pamtiti.

Snažna balada, u čijem fokusu su isključivo njihovi vokali, pogotovo jedan od najboljih svjetskih muških glasova novije generacije, onaj Rag’n’Bone Mana, nije tipična komercijalna pop pjesma aktualna za današnje vrijeme. U pitanju je pjesma koja je, kako kaže Rag’n’Bone Man, iskrena refleksija trenutka kada želite pobjeći od neugodne situacije, pjesma o ranjivosti s kojom se svi susrećemo. Rag’n’Bone Man i Pink prvi put su se susreli u Europi 2017. godine nedugo nakon što je pjesma “Human” osvojila svijet. Očito je taj susret bio dovoljan razlog za suradnju.

Sjajan videospot u kojem su u fokusu ovo dvoje glazbenika režirao je Joe Connor, a pjesma će se naći na novom albumu ovog sjajnog baritona, “Life By Misadventure”, koji će se naći na policama 7. svibnja. Izdavač je Columbia.