BIT ĆE KONCERTA: Ipak Pi(p)šanje uz vjetar na Šalati!
27. ožujka 2022.
Nikola Knežević (2814 Članci)
Podijeli

BIT ĆE KONCERTA: Ipak Pi(p)šanje uz vjetar na Šalati!

Koncert je zbog raznoraznih viših sila odgađan pa otkazan, a sada je donesena konačna odluka – Pips, Chips & Videoclips nastupit će na zagrebačkoj Šalati u subotu, 10. rujna ove godine.

“Puno sunca i puno dobrih koncertnih vijesti – a nama najbitnija od svih – ovaj koncert definitivno ostaje na Šalati. Oni koji prate situaciju ili su na PCVC newsletteru, znaju da nakon potresa Šalata ima problema s tribinama i da nismo ni sami znali što i kako i kuda s ovim koncertom. No, produkcijski smo ipak riješili sve i ostajemo na Šalati – okrecemo pozornicu / produkciju na suprotnu stranu, odnosno bina će gledati prema katedrali / prema zapadu. Gubi se nešto kapaciteta, jer standardne tribine neće biti u funkciji, no dogodit će se gore, što je velika želja i benda i publike. To nažalost znači i da je kapacitet nešto smanjen za sve koncerte ovoga ljeta na Šalati, pa ovdje savjet da požurite s kupovinom za Pipse. Negdje smo na pola prodanog već u ovim novim produkcijskim uvjetima”, stoji u objavi na službenom Facebook eventu.

Dakle, Pipsanje i pišanje uz vjetar ipak će se dogoditi ove godine na Šalati. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 100 kn, a na dan koncerta će biti 120. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online na Eventim.hr.

Foto: Karla Matulina