Nakon 4 godine na mistični Medvedgrad vraća se Zagreb Sunset Sessions
1. svibnja 2022.
Nikola Knežević (2780 Članci)
Podijeli

Nakon 4 godine na mistični Medvedgrad vraća se Zagreb Sunset Sessions

BSH Events najavio je kako se nakon 4 godine vraćaju na Medvedgrad, mističnu utvrdu na kojoj će po drugi put biti održan Zagreb Sunset Sessions i to 21. svibnja s početkom u 18 sati i 45 minuta.

Jedan od najunikatnijih događaja koje je BSH Events organizirao vraća se nazad i to sa showom epskih proporcija. Ovo je ujedno i početak novog programa pod nazivom “Iznad Zagreba”. Za sada nema detalja oko programa, odnosno DJ-a koji će nastupiti na ovom događaju, ali su u prodaji ulaznice u sustavu Entrio.hr, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima. Za VIP upite potrebno je kontaktirati organizatore na info@bsh.events.

Događaj će biti organiziran s organičenim kapacitetom, stoga požurite po svoje ulaznice. Cesta do same utvrde neće biti otvorena, stoga je jedini način da dođete gore ili sa službenim autobusima koji će biti organizirani ili s taksijem. Ulaznica za događaj ne uključuje i prijevoz autobusom koji će voziti sa stanice Mihaljevac i obrnuto. Ulaznice za autobuse u prodaji su također u sustavu Entrio.hr.

Foto: Ilustracija