Buč Kesidi najavili tri velika koncerta, u Zagrebu, Beogradu i Novom Sadu
15. siječnja 2023.
Nikola Knežević (2748 Članci)
Podijeli

Buč Kesidi najavili tri velika koncerta, u Zagrebu, Beogradu i Novom Sadu

Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova današnjice, Buš Kesidi, nastupit će u tri grada na velikim koncertima, najvećima u njihovoj dosadašnjoj karijeri, a koji će još jednom potvrditi njihov enorman rast popularnosti.

Prvi od tri koncerta održat će se u legendarnoj dvorani Spens u Novom Sadu. Broj ulaznica je vrlo ograničen za razliku od ostalih koncerata, a pripremili su i određenu količinu promotivnih cijena ulaznica. Prodaja kreće u četvrtak, 19. siječnja u 10 sati.

Drugi koncert održat će se na zagrebačkoj Šalati i pod otvorenim nebom. Prošli put su u Zagrebu rasprodali pet koncerata u nizu i to za manje od mjesec dana. Također su pripremili određenu količinu promotivnih cijena ulaznica koje kreću u prodaju u četvrtak 19. siječnja od 19 sati.

Treći koncert bit će ujedno njihov najveći od ova tri, ali i najveći u karijeri, a dogodit će se na kultnom stadionu Tašmajdan. U beogradu je sve i započelo gdje su rasprodali dvije dvorane Amerikana i održali koncerrt kod Pobednika. Za razliku od ostalih koncerata, ovaj će biti raspodijeljen u tri zone (fan pit, parter i tribine) i prve dvije zone su jako ograičene. Prodaja kreće isto u četvrtak u 10 sati.

Foto: Sofija Modošanov i Ivana Tešić