Britanska DJ zvijezda i producent Hot Since 82 prvi put dolazi u Zagreb!
23. travnja 2023.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Britanska DJ zvijezda i producent Hot Since 82 prvi put dolazi u Zagreb!

BSH Events najavili su novi dolazak u Hrvatsku svjetski priznatog DJ-a i producenta, Hot Since 82, koji će nastupiti prvi put u Zagrebu.

Hot Since 82 svoje umijeće pokazat će na središnjem terenu teniskog centra u Maksimiru 26. svibnja, a pridružit će mu se lokalne i regionalne snage Mene, Pablo Panda b2b Yakka, Aldo Morro i Bruns Lay b2b Recep.

Daley Padley koji stoji iza umjetničkog imena Hot Since 82 poznat je po svojim sjajnim nastupima i jedinstvenom i inovativnom stilu. Hitovi “Buggin'” i “Restless” postali su house klasici među publikom diljem svijeta. Stvorio je i bazu obožavatelja u Hrvatskoj, ali i u brojnim drugim zemljama u kojima je nastupao. Njegovi nastupi su spektakularni, a publiku je uvijek znao oduševiti nevjerojatnom vještinom miksanja i pulsirajućim ritmovima koji su dio njegovih setova. Da ne govorimo o vremenu trajanja setova po kojima je također poznat.

Jedan od najboljih svjetskih DJ-a i producenata stvorit će novi magični trenutak 26. svibnja, a ulaznice možete kupiti po cijeni od 14 do 39 Eura u sustvu Entrio.hr.

Foto: Promo