Janelle Monáe najavila turneju koja prati novi album – u tijeku prednarudžbe limitiranog broja vinila u raznim bojama
31. svibnja 2023.
Nikola Knežević (2826 Članci)
Podijeli

Janelle Monáe najavila turneju koja prati novi album – u tijeku prednarudžbe limitiranog broja vinila u raznim bojama

Danas je hvaljena i nagrađivana pjevačica i glumica Janelle Monáe najavila svoju turneju “The Age of Pleasure”, a započinje iz Sjeverne Amerike.

U produkciji Live Nationa, turneja u 26 gradova započinje 30. kolovoza u kazalištu WAMU u Seattleu, a potom će se zaustaviti u Atlanti, Chicagu, Torontu, Kansas Cityju, New Yorku, Brooklynu i drugim gradovima prije nego što završi u Inglewoodu18. listopada. Monáein dugoočekivani novi album, “The Age of Pleasure”, bit će objavljen 9. lipnja preko Atlantic Recordsa, a sadržavat će njezin najnoviji blistavi singl, “Lipstick Lover”.

Što se tiče samog albuma u tijeku su prednarudžbe limitiranog broja vinila i to u raznim bojama, u standardno crnoj, morskoj plavoj, narančastoj, limunada žutoj, boji rubina i zlatnoj. Vinili koštaju oko 40 funti, a dostupni su ekskluzivno na njezinom webshopu. Ono o čemu se najviše piše u svjetskim medijima, jest kako se za potrebe ovog albuma Janelle razgolitila, a čak i posebno gatefold pakiranje vinila donosi u unutrašnjosti veliku sliku njezinih golih grudi. Ujedno na CD naslovnici albuma vidimo Janelle kako roni u moru u potpunosti gola i bez ikakve cenzure.

Foto: Mason Rose