28. Novogradiško glazbeno ljeto ove godine dovodi Urban&4, Gršu, Vatru i druge
2. srpnja 2024.
Nikola Knežević (2822 Članci)
Podijeli

28. Novogradiško glazbeno ljeto ove godine dovodi Urban&4, Gršu, Vatru i druge

Manje od 2 mjeseca ostalo je do open air poslastice u Novoj Gradiški, manifestacije Novogradiško glazbeno ljeto koja se već 28 godina zaredom održava i dovodi neke od najvećih domaćih i regionalnih glazbenih zvijezda.

Proteklih godina, ova se manifestacija nametnula kao jedna od najboljih glazbenih turističkih manifestacija koja u 4 dana održavanja u Novu Gradišku privuče više od 60 000 posjetitelja željnih vrhunske zabave, besplatnih koncerata i bogate eno i gastro ponude. Ove godine program manifestacije započinje u četvrtak 15. kolovoza kada publiku na glavnoj pozornici NG ljeta očekuju Urban&4, Grše, Vatra, Valentino i Rockeri. Petak 16. kolovoza je rezerviran za pravu zabavnu poslasticu koju će priuštiti domaći tamburaški sastav Satir, Gazde i popularni Jole, dok je u subotu 17. kolovoza na rasporedu festival Djeca pjevaju hitove, a potom i nastupi Matej Predojević Petrić Masterclassa, Jelene Rozge i Saše Matića. Ovogodišnju manifestaciju zatvorit će 18. kolovoza uz gradski tamburaški orkestar Nova Gradiška i Frajle. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Osim glavnih glazbenih događanja i ove godine posjetitelje očekuju i brojni popratni sadržaji za sve generacije, a neće nedostajati ni bogate gastro i eno ponude.

Foto: Pikutik