Braća Gallagher ponovno zajedno jašu – Oasis najavili koncerte za 2025. godinu!
27. kolovoza 2024.
Music Box (11158 Članci)
Podijeli

Braća Gallagher ponovno zajedno jašu – Oasis najavili koncerte za 2025. godinu!

Trenutak koji su obožavatelji nesptrljivo čekali je stigao, sva šuškanja konačno mogu prestati jer se Oasis ponovno okupljanju, a braća Gallagher ponovno će zajedno stati na pozornicu. I to u ljeto 2024. i to za sada samo na britanskom otočju.

“Oružje je utihnulo. Zvijezde su se posložile. Veliko čekanje je završilo. Dođi vidjeti. Neće biti na televiziji.” – tim riječima Noel i Liam Gallagher najavili su ponovno okupljanje Oasisa koje će se dogoditi u ljeto 2025. godine. Zadnji put su zajedno nastupali 2009. godine u Parizu kada je tijekom svjetske turneje Liam napustio bend. No, ove i sljedeće godine događaju se dvije velike obljetnice, 30 godina od izlaska prva dva i njihova najvažnija albuma – “Definitely Maybe” (1994.) i “(What’s the Story) Morning Glory?”. Ovih dana stiže reizdanje prvog albuma, a sljedeće godine će vjerojatno to učiniti i s drugim.

Povratnička koncertna turneja Oasisa za sada pokriva samo britansko otočje, a tko zna, možda će se proširiti i na ostatak starog kontinenta. Evo datuma:

Srpanj 2025.
4. – Cardiff, Principality Stadium
5. – Cardiff, Principality Stadium
11. – Manchester, Heaton Park
12. – Manchester, Heaton Park
19. – Manchester, Heaton Park
20. – Manchester, Heaton Park
25. – London, Wembley Stadium
26. – London, Wembley Stadium

Kolovoz 2025.
2. – London, Wembley Stadium
3. – London, Wembley Stadium
8. – Edinburgh, Scottish Gas Murrayfield Stadium
9. – Edinburgh, Scottish Gas Murrayfield Stadium
16. – Dublin, Croke Park
17. – Dublin, Croke Park

Ulaznice kreću u prodaju u 10 ujutro po srednjoeuropskom vremenu u subotu 31. kolovoza. Za UK koncerte ulaznice možete kupiti OVDJE, a za irske koncerte OVDJE.

Foto: Paul Slattery